bLaCk_HoLe :] Ученик от четвърти курс
Брой мнения : 33 Registration date : 05.06.2009
| |
ThE dArK MiNd Ученик от трети курс
Брой мнения : 156 Age : 29 Местожителство : АлИнОр Registration date : 05.06.2009
| Заглавие: Re: Кристин Дорф :P Съб Юни 06, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| Заглавие: Re: Кристин Дорф :P Съб Юни 06, 2009 9:06 pm | |
| - ThE dArK MiNd написа:
- Мила моя,пияндурке,здравей и на теб!!!*глутница от мечки*(тоя лаф на Влади напълно ме превзе )
1.Как си?-Много добре...внимавай,че с всеки въпрос,глутницата се увеличава с по една мечка 2.Какво правиш?-Ами чатя,гледах Шепот от отвъдното,ма то свърши,ся ти отговарям и си следя там РП-то в едно др.форумче А и гледам две снимки,които Деа ми прати 3.Кефи ли те това форумче?-Да,като цяло ме кефи.Само незнам от де ще измислям тея 10 реда РП 4.Искаш ли да пишем нейде РП?-Ооо,винаги съм съгласна,само че не сега,че след малко ще ставам... 5.Брат/сестра-Както съм казвала много пъти "Благодаря на мама и на тати,че не са ме дарили с братче и сестриче!!" :D 6.Уважаваш ли ме? -Ооо,ти до тоя етап от вечерта ли си стигнала? А бе уважавам та,ама малко... ...не бе уважавам те МНОГО!Ай донеси по една чаша,от там каквото пиеш Чао за сега!-Знам,че бързаш...чашата сигурно те чака.. | |
|
Innocence Директор,преподавател
Брой мнения : 234 Registration date : 12.03.2009
| |
| Заглавие: Re: Кристин Дорф :P Нед Юни 07, 2009 10:07 am | |
| - Innocence написа:
- Ауу,любов моя!Здравей!-Здравей,бе злато мое!! *опасна целувка* *задушаваща прегръдка*
Обичаш ли ме?-Нямаш представа колко.. Я пак си помисли?-И да си мисля,и да не си мисля,отговорът пак ще е да!! Колко много?-Ами три пъти повече от дрехите,които имаш А аз обичам ли те?-Хаха,тука ти тряя да ми кажеш... Сигурна ли си?-Да,сигурна съм.. Домашен любимец имаш ли?-Пфф,вкъщи е весел зоопарк Любимо животно?-Котка Чао,скъпа моя -Чао,чао принцеске,моя! | |
|
*MomiChETo* Ученик от четвърти курс
Брой мнения : 7 Registration date : 05.06.2009
| Заглавие: Re: Кристин Дорф :P Нед Юни 07, 2009 11:20 pm | |
| Милуу търся си гадже ще ми пишеш ли в скайп да ми намериш някой софианец? Ккаво ти е хобито? Какво мислиш за фотографията? Любимия ти цвят? Лигавиш ли се? Перверзна ли си? | |
|
| Заглавие: Re: Кристин Дорф :P Пон Юни 08, 2009 9:39 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кристин Дорф :P | |
| |
|